Suntem o societate cu o echipa de profesionisti tineri, dinamici, care plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Obiectul de activitate al firmei reprezinta producerea si comercializarea mobilierului pentru casa si birouri, dar si pentru hoteluri sau altfel de spatii ce necesita mobilier intern din pal si/sau tapisat.

Pentru noi, fiecare client este unic si incercam sa gasim solutia cea mai buna pentru fiecare comanda. Stimulam initiativa si cautarea acelor solutii care sa fie in conformitate cu cerintele clientilor nostri.DE CE MOBILA LA COMANDA?

  • in primul rand vei avea sprijinul complet (absolut gratuit) al unui proiectant / designer care va sti sa puna pe primul loc nevoile si cerintele tale si sa-ti ofere cele mai bune solutii in amenajarea locuintei

  • iti ofera posibilitatea sa-ti personalizezi in totalitate fiecare proiect, idiferent ca este vorba de mobila de bucatarie, mobila de living, mobila de dormitor, mobila de hol sau chiar dulapurile pentru haine destinate dormitorului sau holului. Vei putea alege, dupa gustul tau, dintr-o gama larga de materiale, o vasta paleta coloristica si accesoriile la care ai visat.

  • se poate incadra perfect in spatiul disponibil, existand astfel posibilitatea crearii design-ului si structurii in functie de spatiul destinat

 

PRET DE FABRICA - FARA COSTURI  ASCUNSE!

Datorita faptului ca produsele se realizeaza in fabrica proprie, cu utilaje performante, ne putem permite sa le comercializam la pret de producator, iar calitatea produselor sa fie la standardele cele mai inalte. Procesele de fabricatie sunt conform celor mai inalte tehnologii si pentru aceasta suntem dotati cu mijloace de productie moderne: masini unelte specializate, scule de la producatori consacrati.

 

DETALIILE FAC DIFERENTA!

Chiar daca este vorba despre o mobila de bucatarie, mobila de sufragerie, un birou, o canapea, un coltar sau un dormitor preocuparea noastra pentru detalii se va regasi in oricare dintre aceste produse. Mentionam ca produsele noastre beneficiaza de certificat de garantie pe o perioada de 2 ani, iar mobilierul este executat din pal de minim 18 mm grosime, avand sisteme de prindere de cea mai buna calitate, feronerie de productie Italia sau Austria.

Calitatea superioara a materialelor folosite, finisajele atent executate de catre specialistii nostri, fac ca mobila la comanda sa fie mai mult decat o comanda - sa reprezinte mai mult decat o combinare de elemente aleatorii necesare unui spatiu - devenind alegerea potrivita pentru un camin confortabil, un birou modern sau un spatiu comercial atragator.

 

PRIORITATEA NOASTRA ESTE SATISFACTIA CLIENTILOR,  DEOARECE NE BAZAM PE RECOMANDAREA DVS!

Filozofia noastra este ca putem merge inainte numai daca clientii sunt multumiti, de aceea ne straduim sa satisfacem toate dorintele acestora, dorim sa fim parteneri de incredere din toate punctele de vedere.