-Plata in numerar

Plata cu numerar se face in Lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor la showroom-ul din  Bulevardul Ghencea nr 79

(COMPLEX COMERCIAL Tamilia la parter)

Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 

-Plata cu card bancar la showroomul din complexul Tamilia.

 

-Ordin de plata

Plata prin Ordin de Plata se face doar in baza facturii proforme emise de mobiladml.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

In cazul persoanelor juridice pentru a intra in posesia coletului trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: S.C. DML GAD S.R.L.

Banca: CARPATICA – Sucursala Oltenitei

Cont lei: RO79CARP044600875231RO02

Cod unic inregistrare: RO32420428Reg. Com.: J40/13502/2013

 

 Pentru mobila la comanda personalizata calculatia si oferta de pret va este trimisa de designerii nostrii in cel mai scurt timp de la primirea solicitarii dvs.. Puteti comanda orice tip de mobilier, orice culoare si forma.

Colaborarea noastra se va materializa intr-un contract, prin care se vor respecta cu strictete termenii specificati. Pretul pentru mobilierul pe care il doriti se calculeaza in functie de complexitate, materiale si accesoriile alese. Odata ce ati lansat comanda, aceasta va fi preluata de un designer al firmei cu care veti pastra legatura pe timpul realizarii proiectului.

Se plateste de regula un avans (de regula 40% din valoarea mobilierului), iar diferenta o veti achita la receptionarea mobilei. Acesta poate fi realizata intr-un interval de 5 -15 zile din momentul in care primim acordul dvs. pe proiectul in cauza.

Perioada de garantie pentru toate produsele livrate este de 24 luni din momentul receptiei.

 

Pentru orice detalii nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0766.252.930 si 0773.832.880